Seksuologen met twee

Datum: 22-11-2021Tijd: 16:30 t/m 18:30Locatie: Auditorium Emmasingel

*Wegens coronamaatregelen zijn er beperkte fysieke plekken beschikbaar. Er zal dus ook een online versie zijn via MS Teams zodat mensen mee kunnen kijken en via de chat vragen kunnen stellen. Voor een online ticket, klik hier.

Anne en Leila – Seksuologen met Twee.
Hoi hoi, wij zijn Anne Siemons (1993) en Leila Lambrechts (1994). Na het behalen van onze HBO-diploma, voor Anne was dit Verpleegkunde en voor Leila Toegepaste Psychologie, zijn we beide gestart een de pre-master en master in de Seksuologie op de KU Leuven. In 2020 hebben we deze beide behaald en zijn we werkzaam als seksuoloog. Het beroep seksuoloog oefenen wij op vele verschillende manieren uit! Aan de ene kant werken we beide in een fysieke praktijk waar we mensen en koppels ontvang en help met hun seksuele zorgen, aan de andere kant runnen we samen Seksuologen met Twee. Hiermee hebben we een online praktijk (praktijk SMT) en willen we vooral de vele taboes rondom seksualiteit, intimiteit en relaties doorbreken. Dit doen we met ons Instagramplatform @seksuologenmettwee, via video’s, radio etc. en met ons eerste boek wat in december uitkomt!
Helaas merken we niet alleen in de media of de praktijk dat er nog veel onbegrip en taboes zijn over seksualiteit, intimiteit en relaties. In vele beroepen, of je nu met jongeren of ouderen werkt, training geeft of mensen coacht, overal kun je seksuologische vraagstukken tegenkomen. Tijdens deze lezing geven we jullie graag een kijkje in wat wij doen als seksuoloog en hoe wij hier gekomen zijn. Ook gaan we meer in op jullie vragen rondom seksualiteit in de professionele sfeer en is er ruimte voor interactie.

Wij hebben er in ieder geval al mega veel zin in! Hopelijk tot de 22ste.

Liefs,
Anne en Leila
De seksuologen met twee.
Instagram: https://www.instagram.com/seksuologenmettwee
Website: www.seksuologenmettwee.nl