Mee op de introductieweek

Hey hallo daar!

Leuk om te zien dat je geïnteresseerd bent in onze introductieweek. Wij weten zeker dat je jouw studie niet beter kan beginnen dan een mid-weekje met ons en je nieuwe studiegenoten. Het is toch top dat je straks in de eerste lesweek al een hoop bekende gezichten in de gangen van de Witte Dame tegenkomt?

Wij van Topsy kijken vol goede moed de toekomst in en hopen natuurlijk van harte dat de introductieweek volledig fysiek kan plaatsvinden. In dit geval zal de introductie een week vol gezelligheid en feestjes zijn waarbij je je nieuwe studiegenoten goed leert kennen. Voor deze week vragen wij een bedrag van 140 euro. Als cadeautje krijg je hier een jaarlidmaatschap van Topsy bij, zodat je activiteiten zoals feestjes, lezingen en uitjes niet hoeft te missen!

Mocht het toch zo zijn dat een fysieke introductieweek niet mogelijk is, zal deze online plaatsvinden. Geen zorgen, wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij alsnog op een leuke manier de studie en je studiegenoten leert kennen. De kosten hiervoor zullen dan 20 euro zijn, ook hier krijg je een jaarlidmaatschap van Topsy bij. Via deze link kan je het reglement voor de introductieweek lezen, doe dit dan ook zeker voordat je je gaat aanmelden.

Je betaalt 20 euro als een aanbetaling. Dit is ook de enige betaling die je doet als de introweek toch online plaatsvindt. Als de introweek fysiek blijkt te zijn, moet er nog 120 euro worden bijbetaald.

Heb je net als wij ook heel veel zin gekregen in de introductieweek? Via deze link kan jij direct jouw intro-plekje bemachtigen!

Tot op de intro!
Groetjes,
Studievereniging Topsy