Over ons


Bestuur

Het bestuur zorgt ervoor dat S.V. Topsy draait. Wij zorgen ervoor dat het contact tussen Fontys en de leden goed blijft lopen. Voor ons is het belangrijkste dat studenten en leden zich goed voelen en plezier hebben. Wij geven commissies wat ze nodig hebben om hun taken te kunnen vervullen. Het bestuur staat klaar voor alle leden, zonder bestuur geen S.V. Topsy!

Onderwijscommissie

De onderwijscommissie is natuurlijk de grijze hersenmassa. Zij gaan zorgen voor alle studiegerelateerde activiteiten voor de studenten van Toegepaste Psychologie. Van TED Talks tot de enige Nederlander die ooit een FBI-opleiding heeft gehad. De onderwijscommissie haalt het allemaal naar de Witte Dame. Lijkt het jou nou ook gaaf om je medestudenten een extra handje te helpen?

Actiecommissie

Wij zijn de actie commissie! Wij houden wel van actie! Wij organiseren de leukste feestjes & de meest te gekke activiteiten. Van een pubquiz tot themafeest, wij werken er met man en macht aan om een zo leuk mogelijke tijd van je studenten leven te maken. Houd de topsy agenda en de socials goed in gaten, zo loop je geen van onze evenementen mis!

Introcommissie

Wij zijn de intro commissie! Zoals onze naam het al verraad, organiseren wij de introductie week voor de nieuwe toegepaste psychologie studenten! Deze gezellige groep studenten werkt het hele jaar aan het neerzetten van onze introweek, zodat onze nieuwe eerste jaars de perfecte start van hun studie hebben. Samen met onze commissie, onze papa's en mama's en onze helpende handjes maken we er ieder jaar een fantastische week van!

Reiscommissie

Wij heten u welkom en namens de Reiscommissie of zoals wij onszelf noemen, de Rijstcommissie. Deze groep helden ontfermt zich over onder andere het actieve leden weekend en zet zich in voor verbroedering ofwel teambuilding van de actieve leden van Topsy. Houd ons in de gaten en zorg dat je niets mist van onze activiteiten!

PR-Commissie

Hallootjes! Wij zijn de PR Commissie en wij zijn de mond en kont van Topsy. Wij zorgen ervoor dat alle coole activiteiten die de andere commissies organiseren gepromoot worden en dat jij je kaartje voor die hippe borrel kan scoren. Dat doen we met een berg creativiteit en een heuvel aan slechte humor! Check vooral onze socials voor onze top(sy) posters.

Alumnicommissie

Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst TekstĀ Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst TekstĀ Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst