Over ons


Bestuur

Het bestuur zorgt ervoor dat S.V. Topsy draait. Wij zorgen ervoor dat het contact tussen Fontys en de leden goed blijft lopen. Voor ons is het belangrijkste dat studenten en leden zich goed voelen en plezier hebben. Wij geven commissies wat ze nodig hebben om hun taken te kunnen vervullen. Het bestuur staat klaar voor alle leden, zonder bestuur geen S.V. Topsy!

Onderwijscommissie

De onderwijscommissie is natuurlijk de grijze hersenmassa. Zij gaan zorgen voor alle studiegerelateerde activiteiten voor de studenten van Toegepaste Psychologie. Van TED Talks tot de enige Nederlander die ooit een FBI-opleiding heeft gehad. De onderwijscommissie haalt het allemaal naar de Witte Dame. Lijkt het jou nou ook gaaf om je medestudenten een extra handje te helpen?

Activiteitencommissie

Wij zijn de activiteitencommissie! Wij houden wel van actie! Wij organiseren de leukste & de meest te gekke activiteiten. Van Centurion tot een First Dates activiteit, wij werken er met man en macht aan om een zo leuk mogelijke tijd van je studenten leven te maken. Houd de topsy agenda en de socials goed in gaten, zo loop je geen van onze evenementen mis!

Introcommissie

Wij zijn de intro commissie! Zoals onze naam het al verraad, organiseren wij de introductie week voor de nieuwe toegepaste psychologie studenten! Deze gezellige groep studenten werkt het hele jaar aan het neerzetten van onze introweek, zodat onze nieuwe eerste jaars de perfecte start van hun studie hebben. Samen met onze commissie, onze papa's en mama's en onze helpende handjes maken we er ieder jaar een fantastische week van!

Reiscommissie

Wij heten u welkom en namens de Reiscommissie of zoals wij onszelf noemen, de Rijstcommissie. Deze groep helden ontfermt zich over onder andere het actieve leden weekend en zet zich in voor verbroedering ofwel teambuilding van de actieve leden van Topsy. Houd ons in de gaten en zorg dat je niets mist van onze activiteiten!

PR-Commissie

Hallootjes! Wij zijn de PR Commissie en wij zijn de mond en kont van Topsy. Wij zorgen ervoor dat alle coole activiteiten die de andere commissies organiseren gepromoot worden en dat jij je kaartje voor die hippe borrel kan scoren. Dat doen we met een berg creativiteit en een heuvel aan slechte humor! Check vooral onze socials voor onze top(sy) posters.

Welzijnscommissie

Welkom bij de welzijnscommissie! Wij houden ons bezig met activiteiten in het teken van het welzijn van zowel onze actieve leden als TP-studenten. Denk hierbij aan een leuke wandeling, mindfulness-middag, rage room of een training in stressmanagement. Daarnaast werken wij samen met Fontys om welzijn toegankelijk te maken voor alle studenten. Wij werken graag mee aan lezingen die in het teken staan van welzijn en denken graag na over hoe we welzijn laagdrempelig kunnen maken voor jou als student. Ofwel, hoe brengen we welzijn naar de student toe?

Wervingscommissie

Wij zijn de wervingscommissie, zoals onze naam al laat zien zijn wij betrokken bij alle wervingsprocessen van topsy! Wij bestaan uit een groep mensen die graag zijn enthousiasme voor de vereniging deelt en het leuk vind met mensen in gesprek te gaan. Het begin van elk schooljaar staat voor ons in het teken van de nieuwe eerste jaars en mogelijke nieuwe leden, ons doel is topsy zo groot en gezellig mogelijk maken zodat iedereen kan meegenieten van het genot van een studie vereniging!!

Jaarboekcommissie

Haaaii, wij zijn de samenvatting van Topsy :) en welke student houdt er nou niet van samenvattingen? Maar wel pas aan het einde van het jaar …. Of 2? In ieder geval maken wij dus een superleuk jaarboek met daarin veel foto’s van alle actieve leden, commissies en activiteiten van het afgelopen jaar! Het is de leukste samenvatting die je in je studentenleven gaat krijgen en wij vinden het ook zeker niet erg om deze voor jullie te maken! Groetjes de JaarboekCommissie 🤓

Raad van de Veiligheid

De Raad van de Veiligheid is een groep Topsy-studenten die zich bezig houden met grensoverschrijdend gedrag, zowel op seksueel gebied als algemeen, om ervoor te zorgen dat iedereen een veilig gevoel heeft binnen Topsy en de activiteiten die vanuit Topsy georganiseerd worden. Ook dienen zij als vertrouwenspersonen op dit gebied. Topsy-leden kunnen bij hen terecht bij incidenten voor steun en om het op een discrete manier af te handelen.

Dit studiejaar zijn de RVV-leden:

  • Tine Vloet
  • Charlotte Theunissen
  • Sem Colbers
  • Kjell van Brussel

Heb je grensoverschrijdend gedrag meegemaakt binnen Topsy? Vul dan het onderstaand incidentenmelding-formulier in en mail dit naar [email protected]. De leden van de RVV gaan er dan zo spoedig mogelijk mee aan de slag.

Socialscommissie

Wij zijn de Socialscommissie! Wij houden ons bezig met alles rondom de sociale media van Topsy. Voorbeelden hiervan die je misschien herkent zijn de wekelijkse instastories: Dilemma dinsdag, Weetjes woensdag en Diepe quote donderdag. Ook zijn we bezig met tiktoks en maken we zelfs muziek! Ons doel is door de sociale media van Topsy goed contact te houden met onze leden en jullie zo makkelijk mogelijk op de hoogte te houden van al onze activiteiten :)

Teambuildingcommissie

Hallo, Wij zijn de Teambuilding commissie. Wij zorgen voor alle Actieve leden activiteiten zoals ons Actieve leden weekend (ALW). Wat veruit het beste weekend is in het jaar.

Feestcommissie

Hey allemaal, Wij zijn de grootste feestbeesten van Topsy. Wij noemen ons zelf ook wel de feestcommissie van Topsy. Wij organiseren de leukste en tofste feesten het hele jaar door. En dacht je dat dat alles was? Maar natuurlijk niet want wij hebben ook een super vet gala, misschien zelf twee het volgende jaar. Heb je moeite met het organiseren van een feest? Bel ons dan maar! :) Veel liefs, De feeeeeeeestcommissie!

Raad van Advies

Als Ad in de modder valt. Is Advies. Slecht advies is ook advies. Het is vervelend om altijd juist te zijn. Vooral voor de ander wanneer je onjuist juist advies geeft